divendres, 14 de desembre del 2012

Nadal


   S'acosta nadal, son dates en que la gent se sent més entrenyable, però no hauria de ser així. Tot l'any hi han persones que necesiten ajuda, que se senten soles, que no arriven  a final de més i nomès ens enrecordem en dates com les que venen.

   Ens sentim solidaris perque recollim menjar pels bancs d'aliments, les persones necesitades nomès menjen al nadal?, durant l'any s'alimenten d'aire?. I quan parlem de necesitats nomès es pensa en els inmigrants. Què pasa amb aquella familia que pare i mare s'han quedat a l'atur?, i amb es pares que tenen els fills visquen fora perque aqui no veuen futur?, i els avis que estan en les residencies esperant que els vagin a veure?.

   I qui pensa en la cantitat de nens del païs que es queden sense regals de reis?, i en els treballadors que no podràn passar les festes amb la familia perque algú ha de fer la feina aquells dies sense falta?

   Es tendeix a compadeiexe's dels que  veiem a la tele que ho pasen malament. Algú s'ha parat a observar a la gent que ens envolta?. Segur que tots els que m'esteu lleigint coneixeu algú proper que ho està pasant malament. No us limiteu a donar ànims, obriu les portes de casa vostra, feu-los companyia i que ells tinguin bona companyia, que se sentin acollits.

   No val en veure la Marató i pensar que que hi ha gent, que pobre està pitjor, no val nomès col.laborar aquell dia perque sembla que sigui el que toca. Durant l'any es fan investigacions d'enfermetats per poguer millorar el nivell de vida o per trovar aquell remei que sembla que es resisteix a ser trovat.

   Tot l'any s'abandonen animals al carrer, tot l'any els malalts ho estàn, o hi han persones que estàn soles. Penseu si realment no som egoistes i nomès mirem el nostre melic. Jo us entenc, és més fàcil no pensar-hi, ens asentiriem culpables, i ara no em vingueu amb excuses, perque coneguts n'hi han molts, però amics, ben pocs.

   Amics meus, casa meva és casa vostra, com deia en Sisa, i si necesiteu de mi, no dubteu en buscar-me, ja ho sabeu. Alguns no ens veurem fins després de festes i no pasarà rès, altres ens veurem en festes i crec que es molt maco poguer-ho fer.

   BONES FESTES I BON ANY !!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada